A civilek támogatóiért

Útjára indult egy új kezdeményezésünk, amely a civil szervezetek önkénteseit támogatja. Azok számára, akik valamilyen jó, civil ügyet szolgálnak, most díjmentesen nyújtjuk tanácsadásunkat.

Azt gondoljuk, az idősödés semmiképp nem az aktivitás, vitalitás leépülését, sokkal inkább a tevékenységek átalakulását jelenti. Civil szervezet önkéntesének lenni idősként (is) hatalmas menőség! A sokat emlegetett “nyerő-nyerő” helyzet, amiből mindkét fél csak kamatoztathat.

A magunk eszközeivel mi is az önkéntességre szeretnénk bátorítani az embereket, időseket és fiatalabbakat egyaránt. Igy most az általunk nyújtott szolgáltatásokat díjmentes biztosítjuk a Pest Megyei Civil Információs Centrumhoz tartozó civil szervezetek önkénteseinek.

Melyek ezek?

  • Egyéni vagy családi tanácsadás idősellátással kapcsolatos kérdésekben
  • Egyéni tanácsadás idős hozzátartozó gondozása esetén
  • Egyéni tanácsadás családon belül kialakult konfliktus kezeléséhez
  • Családon belüli vitarendezés idősellátással kapcsolatban kialakult konfliktusban

Kik vagyunk mi?

Két szociális, idősellátással foglalkozó szakember, akik abban érdekeltek, hogy a hozzánk fordulók a hazai idősellátás elérhető palettájáról a saját legjobb megoldásukat találják meg. A családtagokkal együtt meghozott döntések esetén pedig elhivatottak vagyunk olyan közös nevező kialakításában, amely minden szereplő számára a leginkább kielégítő megoldást eredményezheti.

Ossza meg cikkünket itt:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük