Seniorcentrum csapat

Seniorcentrum

 

Nálunk idős hozzátartozója megfelelő szolgáltatást kap elérhető áron.

Seniorcentrum csapat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Idős hozzátartozód mellé keresel megbízható szolgáltatót, de állandóan problémákba ütközöl?

}

Végtelen idő megy el a kereséssel

Órák, hetek mennek el azzal, hogy keresed a megfelelő szakembert. Böngészel az interneten, próbálsz tájékozódni a Facebook csoportokban. A legjobb lenne ismerős révén találni valakit, de kockázatos, hogy sikerül-e.

Távolról nem tudod intézni

Messze élsz a hozzátartozódtól, a személyes ügyintézést nagyon nehezen tudod megoldani. Jó volna valakit találni, akivel tudod elsősorban online tartani a kapcsolatot és a fizetést megoldani.

Hogyan fogsz találni megbízható szakembert?

Honnan lehetsz biztos abban, hogy a szakember, akit beengedsz édesanyád, édesapád lakásába megbízható? Fontos lenne legalább valamilyen visszajelzést kapni róla másoktól, hogy tudd, mire számíthatsz.

Mi a legrosszabb, ami történhet miközben szolgáltató után keresgélsz?

Probléma

Habár rengeteg idő elment a kereséssel, senkit nem találtál, aki hozzátartozódnak segítségére lehet otthon ápolásban, gondozásban, mozgatásban vagy akár csak csip-csup, néhány órás ügyei intézésében.

Nem tudod, milyen lehetőségeid vannak egyáltalán és nincs szakember, akit elérnél online. Ha ismered is valamennyire a szociális rendszert, távolról teljesen esélytelen intézni ilyen ügyeket.

Teljesen tanácstalan vagy, honnan kérj referenciát a szolgáltatóról, akit be kell engedni a lakásba, ahol édesanyád, édesapád él. Nehéz együtt élni azzal az érzéssel, hogy idegen ember forgolódik az ismert tárgyak között.

Az ideális megoldás az lenne, ha…

Megtalálnál minden szolgáltatót egy helyen.

Távolról, online intézhetnéd a megrendelést, kapcsolattartást, fizetést.

Részletes szakmai bemutatkozó leírás és fénykép állna rendelkezésedre a szolgáltató kiválasztásakor.

Felhasználói közösség értékelése alapján tudnál tájékozódni a kiválasztott szolgáltatóról.

Rólunk mondták

A Seniorcentrumnál mindezeket megtalálod.

Szakemberként tudjuk, hogy milyen nehézségekkel küzdenek az idősek hozzátartozói. Ezért hoztuk létre a Seniorcentrum platformot, ahol egy helyen megtalálod mindazt, amire szüksége lehet idős hozzátartozódnak ahhoz, hogy az otthon eltöltött idő a leginkább komfortos legyen számára.

A platformon keresni tudsz szakembert részletes szűréssel, mint például tevékenység, időpont, időtartam, és a szolgáltatás biztosításának helye szerint.

Idősgondozás
Senior nő gondozóval

Nemrég lettem tagja az oldalnak, amely könnyedén, biztonságosan és hatékonyan nyújt szolgáltatást a felmerülő igényekre. Nekem bevált. Leinformálható munkaerőként egy háttér támogatást nyújtó platformon tudom ajánlani szolgáltatásomat. Egyéni vállalkozóként fontos számomra a hitelesség, gördülékenyebbé vált az ügyfelek felé számlázni, mert akár a távolban élő rokonok is alkalmazni tudnak, bankkártyás fizetés mellett, az online foglalás által.
Anikó, gondozó

Férfi unoka

Gyorsan és megbízhatóan találtunk gondozót a Seniorcentrum platformon keresztül, aki nemcsak szakszerű, de nagyon emberséges is és egyből összebarátkozott idős nagymamánkkal.  Az online bankkártyás fizetés biztonságos és egyszerű volt. Jó szívvel ajánlom másoknak is, akik idősellátást keresnek bármilyen formában. Köszönjük a segítséget!
Tamás, hozzátartozó

Idős férfi gondozás

Szívből ajánlom mindenkinek a Seniorcentrum platformot. Kedves és lelkiismeretes csapat segített  munkalehetőségem megszerzésében és a bérem is rendben megérkezett a Barion tárcámba. Nagyon elégedett vagyok és örömmel várom a további közös munkát! 
Etelka, szolgáltató

Milyen előnyökkel jár, ha a Seniorcentrum platformot használod?

🤍 Sok időt spórolsz meg

Nagyon sok időt nyersz azzal, hogy minden olyan szolgáltatót, akire idős hozzátartozódnak szüksége lehet, egy helyen megtalálsz.

🤍 Van információd a szakemberről

A platformon részletes általános és szakmai bemutatkozót, valamint fényképet találsz minden szakemberről, ami alapján el tudod dönteni, ki a leginkább szimpatikus számodra. Hamarosan a platform közösségének visszajelzései, értékelései is elérhetőek lesznek.

🤍 Gyorsan és hatékonyan intézed az ügyeidet

Nálunk a megrendelést, kapcsolattartást és fizetést is online intézheted könnyen, gyorsan. Az esetleges panaszok kezelését is online rendezzük veled. Igy ha távol is élsz a hozzátartozódtól, hatékony módon tudod az ellátásával kapcsolatos kérdéseket intézni.

🤍 Biztos lehetsz a helyzet megoldásában

Cégünkben több, szociális szakmai tapasztalattal rendelkező szakember is dolgozik. Kifejezetten olyan szakember áll rendelkezésedre, mint tanácsadó, aki idősügyi kérdésekben nagy szakmai múltat tudhat a háta mögött. Igy biztos kezekben vagy te és a hozzátartozód.

🤍 Legális, törvényes keretek között bízol meg szolgáltatót

Nálunk minden szakember legális keretek között nyújtja a szolgáltatást. A gondozók gyakran nehezen tudják megoldani, de a megrendelő segítségével ez is lehetséges, és csupán néhány kattintással, telefonhívással megoldható. Erről részletesen alább olvashatsz.