Ismerd meg a Seniorcentrum Csapatát!

Csillag Gabriella - alapító, ügyvezető

Csillag Gabriella – alapító ügyvezető

Pályám elején szociális munkát, mediációt és családterápiát tanultam – ezekkel indultam el azon az úton, ahol jellemzően nagyobb projektek keretében több hátrányos helyzetű társadalmi csoporttal dolgoztam, kiemelten női csoportok tagjait támogattam. Munkám során, a hagyományos családi szerepek kihívásai mellett, gyakran fókuszba került az otthonunkban végzett láthatatlan munka női oldala, amely most, a Seniorcentrumban végzett tevékenységeim során ismét központi helyre került, hiszen jellemzően a nők azok, akik az idősebb családtagok gondozását végzik.

A Seniorcentrumban azon a szemléletváltáson dolgozom, amely lehetővé teszi, hogy az érintett családok nőtagjai ne vigyenek túlzott terhet a vállukon. Emellett rendkívül fontos számomra minden olyan törekvés, ami az időseket – mint markáns társadalmi csoportot – láthatóvá teszi, valamint segít ledönteni a velük és az őket ellátó szociális hálóval kapcsolatos sztereotípiákat.

Tapasztalataim szerint az idősödéssel kapcsolatos kihívások felbukkanása esetén az érintett idősek, illetve a családok egy olyan számukra ismeretlen, érzelmileg terhelt időszakon mennek keresztül, amikor a problémáikat értő (és megértő) szakértő támogatása sokat jelent.

Éppen ezért a Seniorcentrumban azért dolgozom, hogy a hozzánk fordulók a lehető legnagyobb magabiztosság megélése mellett dönthessenek a saját illetve hozzátartozóik jövője felől.

Békési Gabriella – pénzügyi vezető, okleves adószakértő

Csillag Gabriellát már hat éve ismerem, és ezalatt az idő alatt számtalanszor beszélgettünk az idősgondozás kihívásairól és fontosságáról. Ezek a beszélgetések mélyen megérintettek, és lassan elkezdtem érezni, hogy mennyire égető szükség van olyan szakemberekre, akik kiemelt figyelmet fordítanak az idősek támogatására.

Az inspirációt saját életemből is merítettem. Néhány évvel ezelőtt elveszítettem édesapámat, és édesanyám egyedül maradt. Az ő gondozása és támogatása ebben az időszakban még inkább tudatosította bennem az idősellátás fontosságát. Az apukám elvesztése komoly kihívást jelentett, de egyben arra is ösztönzött, hogy elkötelezettebben és szenvedéllyel dolgozzak az idősgondozás területén.

36 éves pénzügyi vezetői és adószakértői tapasztalattal rendelkezem. Az évek során oly sok vállalkozást segítettem az adózás optimalizálásában és a pénzügyi stabilitás megteremtésében. Szakmámból adódóan a Seniorcentrum pénzügyi vezetőjeként a cég sikereihez szakmai tudásommal járulok hozzá.

Feil Kornél – termékfejlesztési vezető

A nagypapám végleg ágyhoz kötött lett és speciális ellátásra szorult pár éve. Akkor szembesültem az idősellátás és az otthon gondozás kihívásaival. Ezt követően találkoztam a több, mint 20 éves szociális szakmai múlttal rendelkező Seniorcentrum csapatával. Felismertem, hogy a Seniorcentrum által nyújtott támogatással sokkal gördülékenyebben és kevesebb fájdalommal járt volna a megtapasztalásom, így mások életén is jelentősen segíthet ez a kezdeményezés – ezért csatlakoztam a csapatba.

Eredetileg okleveles gépészmérnök a végzettségem, ezen felül empatikusnak, nyitottnak és őszintének gondolom magam.

Fő feladataim közé tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, mind a szolgáltatói, mind a megrendelői oldalról, valamint a kapott visszajelzések alapján a termékünk fejlesztése is.

Nagyon jól tudom, hogy mennyire bizalmas témáról van szó, így bárki, aki velem beszél, maximálisan számíthat a tapintatosságomra. Kérem keressen bármikor és mindig bátran mondja ki véleményét, aggodalmát vagy akár építő kritikáját, hogy a lehető legjobb ügyfél-élményt nyújthassuk Önnek.

Juhász Tünde – fejlesztési projektmenedzser

Egy közeli hozzátartozóm hirtelen ágyban fekvő beteg lett, napi 24 órás támogatást és felügyeletet igényelt az otthonában.

Nagyon nehéz volt látni, amint egy szerettem szenved, fájdalmai vannak, emellett végeznem kellett a mindennapi munkámat is. A felügyelet és az ellátás megszervezése hatalmas kihívásnak bizonyult. Nem találtam, kihez és hogyan tudnék fordulni ezügyben, hogyan szerezhetnék megbízható szakembert.

A Seniorcentrumhoz való csatlakozásomnak ez az elsődleges motivációja: hiszek benne, hogy a platform, amit együtt építünk, le  fogja venni a terhek nagy részét a hozzátartozók válláról. Néhány kattintással megbízható segítséget fognak találni hasonló helyzetekben, mint amiben én voltam korábban.

Az informatikai fejlesztésért vagyok felelős. Több, mint 25 éves, különböző informatikai és projektvezetési területeken szerzett tapasztalattal járulok hozzá ahhoz, hogy a Seniorcentrum olyan megoldásokat nyújtson, amivel több százezer, akár több millió ember napi szintű támogatását és életminőségének megtartását, javítását biztosítsa.

Együtt minden sokkal-sokkal könnyebb!

A SeniorCentrum csapata